De musikalske år

Efter samarbejdet med fritidsklubberne blev Cirkus FlikFlak taget op til revision. 
Hvad ville vi og kunne vi selv fastholde et arrangement af denne størrelse ?

Vi fortsatte med børnecirkus og besøgstallet til forestillingerne har siden 1997 været vist for 500 – 700 tilskuere, hvilket må siges at være lidt af en publikumsmagnet.

Rundt om cirkusforestillingerne blev der nu startet forskellige andre aktiviteter, både for at skabe oplevelser for de gymnaster der var vokset fra cirkusnumrene og for at give musikere, gymnaster og forældre en mulighed for at feste lidt mere.

Fredag aften blev i årene 1997-2000 afsat til koncerter med en lang række bands, 
der kom og spillede efter alle kunstens uskrevne regler. Penge tjente de ikke, men sjovt havde vi alle det. Det var bands både fra det lokale område i Taastrup, Fritidsklubber i Hillerød, halv professionelle bands fra København. 

Fredag aften blev et lille tilløbsstykke for områdets unge, der blev tiltrukket af musikken og teltene. Selv om det var rimeligt vanskeligt, så lykkedes det at holde begivenhederne under kontrol. Festerne var på mange måder lidt spøjse. 

Unge drenge og piger iført de cirkuskostumer, der med fordel kan anvendes på Københavns diskoteker, sad i et halvkoldt cirkustelt på vestegnen og trampede med på en musik, som de med sikkerhed ikke anede eksisterede. 

Musikerne lignede noget fra en svunden tid og  var som regel nogle garvede folk der bare elskede at spille. De var ikke kræsne mht. publikum og elskede at underholde. 

Hvem husker ikke PIB (shamanen) der spillede med sine trommestikker i hele teltet, hen over fødderne på de fremmødte forundrede teenagere og kvæstede en projektør i farten ? Eller fik alle med på en punk udgave af "ååååhh-buggi-vuggi......"

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse