Cirkus FlikFlak

I et cirkus giver alle det de kan og en af de bedste oplevelser man kan få er, at man sammen med andre skaber noget stort og fantastisk.

Målet har fra starten været, at bringe så mange forskellige ting sammen i arrangementet som muligt. Ved at bringe en masse forskellige mennesker og udtryk i sammenhæng, skabes en unik oplevelse, som alle kan tage del i og som er målet med det hele.

Uanset om man er optrædende, tilskuer, hjælper til i en bod eller bare kommer forbi, så går man altid lidt rigere hjem end man kom.

Så Cirkus FlikFlak har gennem de 10 år aldrig været ens – der har været en blanding af børnecirkus og mange andre typer af aktiviteter.  

Hemmeligheden bag traditionen skal nok findes i, at man aldrig har været så bange for, at ændre på rammerne og prøve det uprøvede. Selv om det ind imellem kan virke næsten uoverkommeligt.

Cirkus FlikFlak har altid handlet om at dele. Dele de gode oplevelser – dele de gode relationer – dele de anderledes indtryk. Mere kompliceret tror vi ikke det er.

Musikken og musikerne bag den, har gennem alle årene været en af de vigtigste hjørnestene. De har gjort os alle lidt rigere på oplevelser, ligesom de har vist deltagerne hvordan cirkus også kan være. Musikere og gymnaster er bare ikke ens !

Selv om musikerne altid er blevet rigere på oplevelser, så er de altid gået fattigere hjem end de er kommet. Vi har i arrangementet altid forsøgt at dække deres omkostninger med rimelighed, men vi har ikke kunne forhindre, at de lagde de fleste i boderne og barrerne inden de gik hjem. Sådan er de nok bare...

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse