cirkuslogo.gif (7558 bytes)             På kanten af de 10 år

Cirkus FlikFlak fejrer i år 10 års jubilæum og er samtidigt en afslutning på 10 års samarbejde med en håndfuld musikere, der på mange måder har været en så vigtig del af arrangementet.

For mange år siden da det hele næsten var startet, blev det svoret, at Cirkus FlikFlak var så stor en ting, at det ville vi alle blive ved med, indtil vi faldt om af ælde. Et par år senere blev beslutningen dog ændret en smule, så målet var at opnå et værdigt 10 års jubilæum, hvorefter det første hold musikere ville takke af.

Hertil er vi nået i året 2001.

Vi kan ikke, på disse få sider, fortælle om de mange oplevelser der har været gennem årene, men vi kan prøve at indfange nogle enkle små episoder og sammenhænge, der fortæller hvad Cirkus FlikFlak er for en størrelse.

Måske vi kan kaste lidt lys over, hvorfor en masse mennesker kaster sig ud et projekt af denne størrelse uden, at der er nogen der tjener penge på det og uden den store hæder i dagspresse o.a.

Cirkus er hårdt arbejde – dem der er med i en hel weekend, tager oftest fri et par dage efter arrangementet. Efter arrangementet kan trætheden nærmet smages.

Nogen hader det af deres fulde hjerte, andre elsker det mere end noget andet. 
Sådan er det nok bare med cirkus - det bringer de stærke følelser frem i os alle.

Cirkus FlikFlak handler om forskellighed og følelser.

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse

Klik for at se forstørrelse